Erop of eronder, nu of nooit!

Woorden die op dit moment bij veel leerlingen in het voortgezet onderwijs en hun ouders opkomen, want het voorjaar is de tijd om de eindsprint wat betreft schoolwerk in te zetten.

Het is nog net niet te laat om cijfers op te halen en achterstallige opdrachten in te leveren bij docenten wanneer je ze lief aankijkt.

Ook al krijg je van het zonnetje buiten op dit moment meer een vakantiegevoel toch is het zaak om nog even alles op alles te zetten. Die mooie, lange zomervakantie zal veel fijner zijn wanneer je glansrijk bent overgegaan of zelfs de vlag hebt uitgehangen omdat je geslaagd bent.

Je wilt wel maar het lukt gewoon maar niet!

Wanneer je nu echt zelf het overzicht bent kwijt geraakt en wel graag wilt maar gewoon niet meer weet waar je moet beginnen, dan is het wellicht een idee om eens bij Studysmart aan te kloppen. We kunnen je helpen, al is het maar een paar keer in de week om je cijfers weer een boost te geven en grip op je schoolwerk te krijgen.

Mocht het nodig zijn om in de meivakantie door te werken dan doen we dat gewoon!