Slim studeren in huiselijke sfeer

Onlangs verscheen in de lokale krant Hoog en Laag een artikel over Studysmart.

HEELSUM Slim studeren onder professionele begeleiding in een warme huiselijke sfeer. Sinds kort heeft studiebegeleider Mieke Boileau de deuren geopend van Studysmart. De ‘prikkelarme’ ruimtes zijn van alle gemakken voorzien, compleet met een gezellige chillhoek waar je geconcentreerd kan leren.

Mieke Boileau heeft veel ervaring opgedaan in het onderwijs en kent het klappen van de zweep. ,,Na mijn lerarenopleiding Nederlands en Engels, doctoraal Nederlandse taal en letterkunde en vijfentwintig jaar voortgezet onderwijservaring, waarvan de laatste zeven jaar in het voortgezet speciaal onderwijs, is de tijd gekomen om nu op mijn manier leerlingen te helpen. Voor mij ligt met Studysmart de uitdaging in het persoonlijk ondersteunen en positief motiveren van leerlingen bij de opbouw van hun toekomst.”

HANDREM Het is eigenlijk wel bekend. Kinderen krijgen veel te maken met afleidingen als social media, het huiswerk schiet er soms bij in. ,,Niet alleen dat, sommige kinderen hebben ook moeite met plannen. Daar help ik bij. Overigens zijn er ook kinderen die een ‘handrem’ nodig hebben. Op tijd loslaten en stoppen is ook een kunst. Sommigen leggen zichzelf teveel druk op of leggen de lat te hoog voor zichzelf. Ik begeleid hen en zorg voor de goede balans.”

Lees het hele artikel hier: Hoog en Laag