We did it again!! 100 % geslaagd of over!!!!

Geweldig toppers! Ook dit jaar zijn alle examenkandidaten geslaagd en zijn alle leerlingen over naar het volgende jaar. Voor sommigen was het op het laatst nog even spannend maar het is gelukt! Heerlijk om met zo’n voldaan gevoel aan die lange, welverdiende zomervakantie te beginnen.

Voor mij persoonlijk voelt het ook als een overwinning. Het tweede jaar Studysmart zit erop en het geeft een superfijn gevoel te merken dat leerlingen gemotiveerd raken door de persoonlijk aanpak. Daarnaast zie ik de groei die zij doormaken op het gebied van zelf leren plannen en studeren. Echt mooi om te zien en waardevol voor de toekomst.

Nu gaat de deur op slot tot eind augustus. Tijd om heerlijk te luieren, lezen ? geen wekker te zetten en te doen waar we zin in hebben, zodat we er straks weer lekker uitgerust tegenaan kunnen.

Een hele fijne zomervakantie!