Huiswerkbegeleiding

Vijf middagen per week kan er onder begeleiding huiswerk gemaakt worden. Na schooltijd, vanaf 13.00 uur ben je welkom om aan de slag te gaan. Je meldt je aan bij de studiebegeleider, pakt een kop thee, koffie of soep en gaat eerst inloggen op Homi, ons leerlingvolgsysteem.

Samen met de studiebegeleider ga je de week doornemen en plannen. Alles komt in Homi te staan, ook thuis of met je smartphone kun je proefwerkweken, toetsen en so’s toevoegen zodat we steeds direct kunnen zien wat er allemaal moet gebeuren.

Als je aan de slag moet voor een leesverslag, een presentatie of een andere opdracht, dan kun je daar bij Studysmart in een rustige omgeving aan werken. Er is natuurlijk altijd iemand die jou kan helpen en adviseren. Je zult merken hoe prettig het is wanneer je even op gang geholpen wordt en vervolgens gemotiveerd aan het werk kan gaan.

Wanneer je het idee hebt dat het huiswerk erop zit voor een dag dan bekijken we samen hoever je bent en of je thuis nog de puntjes op de i moet zetten. De bedoeling is dat je het huiswerk af hebt en de resterende tijd lekker aan sporten of hobby’s kunt besteden.